VakantieparkenTips

Landal vakantieparken met kinderbungalow

Wat is er nu leuker om naar een Landal vakantiepark te gaan en te verblijven in een kinderbungalow met de kinderen? Landal heeft in verschillende parken hun best gedaan en speciale kinderbungalows gecreëerd. Hieronder nemen we jullie mee in de leukste kinderbungalows van Landal.

Bekijk alle kinderbungalows van Landal

De leukste kinderbungalow van Landal

De leukste kinderbungalows kan je terugvinden bij Landal. Hieronder geven je we enkele voorbeelden van de leukste accommodaties gericht op kinderen.

Slapen in een droomboom

Op Landal Miggelenberg kan je gewoon overnachten in een Droomboom. Je slaapt hoog in de bomen met de nodige luxe en gemakken (voor zowel de kinderen als (groot)ouders). Wil je naar buiten gaan, dan kan je de trap nemen of neem jij liever de glijbaan (veel leuker & je bent sneller beneden).

Glamping bij Landal

Echt kamperen maar met de luxe van een normale bungalow? Dat is Glamping. Een luxueuze tent is een zalige beleving voor de kids. in Neufchâteau in de Belgische Ardennen kan je gebruik maken van zo’n glamping tenten.

Wist je dat er tenten zijn met 2 verdiepingen…

Bekijk de Glamping mogelijkheden bij Landal

Voordelen van Kinderbungalows?

Kinderbungalows zijn leuke vakantiehuisjes die speciaal ingericht zijn om kinderen te entertainen en hen en onvergetelijke ervaring te kunnen bieden. Deze vakantiehuisjes zijn volledig ingericht in de belevingswereld van je kids. Denk maar een treinbed, leuk speelgoed & spelletjes die aanwezig zijn, leuke kinderstoelen, … Tot in de kleinste details zijn de kinderbungalows van Landal voorzien om kinderen een zalige vakantie te geven.

Het kinds paradijs bij Landal

Een vakantie op één van de Landal vakantieparken met kinderen staat gelijk aan een geweldige vakantie. Zeker als je kan overnachten in een kinderbungalow.