VakantieparkenTips

De leukste vakantieparken met subtropisch zwembad

Vakantieparken met een subtropisch zwembad zijn enorm populair. Voor de parken in Nederland, België & Duitsland zijn goed in trek. Wil je graag een weekendje genieten of liever een weekje vertoeven in het subtropisch zwembad? De volgende vakantieparken zijn uitgerust met een subtropisch zwembad waar jij (en de kinderen) naar hartelust kunnen plonsen.

De beste vakantieparken met zwemparadijs

Een vakantie waar je kunt zwemmen is vaak een geslaagde vakantie. Daarom trekken heel wat mensen jaarlijks naar het zuiden om te genieten van het mooie weer & in het zwembad te kunnen vertoeven. Maar gelukkig hoef je niet zo ver te trekken en kan je het hele jaar door genieten van de subtropische temperaturen in onze eigen streek.

De Subtropische zwembaden staan garant voor ongelofelijk veel waterpret. Maar jammer genoeg beschikt niet elk vakantiepark over zo’n subtropisch zwemparadijs.

Landal parken met tropisch zwembad >
Center Parcs parken met subtropisch zwembad >
Roompot parken met subtropisch zwembad >

Subtropische zwembaden bij Landal

Eén van dé populairste vakantieparken is Landal. Wil je tijdens jouw volgende Landal vakantie vertoeven tussen de palmbomen, genieten van lekker warm water, glijbanen, golfslagbanen en zoveel meer? Dan kan je terecht in volgende vakantieparken:

  • Vakantiepark De Lommerbergen
  • Vakantiepark Het Vennenbos
  • Hof van Sasken

Center Parcs met subtropisch zwembad

Een andere populaire aanbieder van vakantieparken mét subtropisch zwembad is natuurlijk Center Parcs! Elk vakantiepark van Center Parcs is uitgerust met een subtropisch zwembad “Aqua Mundo”.

Aqua Mundo staat gelijk aan genieten van honderden activiteiten. Denk maar aan het golfslagbad, Kinder-Doe-Bad, glijbanen, wildwaterbanen, snorkelen tussen de vissen, Water Playhouse, bubbelbaden, …

Ontdek hier alles wat je moet weten over Center Parcs Aqua Mundo >