VakantieparkenTips

Aqua Mundo / zwembad van Center Parcs Les Hauts de Bruyères

Eén van de vaste waarden in elk Center Parcs is het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo. Ook bij Center Parcs Les Hauts de Bruyères is dat niet anders. Het park is uitgerust met doldwaze glijbanen, wildwaterbaan, golfslagbad, buitenbad, …. Ben jij klaar voor jouw vakantie bij Center Parcs Les Hauts de Bruyères. Dan kan je onbeperkt genieten van Aqua Mundo – het zwembad van Les Hauts de Bruyères.

Ontdek het zwembad van Center Parcs Les Hauts de Bruyères

Wat mag je verwachten van Aqua Mundo Les Hauts de Bruyères

Aqua Mundo is een begrip geworden. Als je over Aqua Mundo spreekt, dan weet iedereen dat je het over het zwembad van Center Parcs hebt. In Center Parcs Les Hauts de Bruyères kan je dus ook genieten van zo’n prachtig zwembad. De waterratjes onder ons kunnen zich ten volle uitleven in het zwembad.

Dagje genieten bij Aqua Mundo Les Hauts de Bruyères

Boek je je vakantie bij Center Parcs Les Hauts de Bruyères dan kan je onbeperkt gebruik maken van het subtropisch zwembad. Maar ook wanneer je niet op vakantie gaat naar Les Hauts de Bruyères, kan je een plonsje nemen in het zwembad, genieten van de bubbelbaden. De allerkleinsten kunnen lekker spetteren in het kinderbad.

Dagje Center Parcs Les Hauts de Bruyères

Openingstijden Aqua Mundo Les Hauts de Bruyères

De openingstijden van het zwembad kunnen verschillen per park en per periode. Bekijk daarom steeds de actuele openingstijden van Aqua Mundo op de website van Center Parcs.

Veelgestelde vragen over Aqua Mundo Les Hauts de Bruyères

Kan je Aqua Mundo bezoeken zonder verblijf?

Ja, het is zeker mogelijk om naar Aqua Mundo te gaan zonder een verblijf te boeken. Je moet hiervoor een dagtickets aankopen.

Wat is de prijs voor Aqua Mundo?

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Bekijk snel de website van Center Parcs om de actuele prijs te zien.

Zijn er kluisjes in Aqua Mundo

Om je eigen kostbare spullen zoals smartphone, sleutels, portemonnee op te bergen, kan je gebruik maken van kluisjes