VakantieparkenTips

Aqua Mundo / zwembad van Center Parcs Erperheide

Eén van de vaste waarden in elk Center Parcs is het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo. Ook bij Center Parcs Erperheide is dat niet anders. Het park is uitgerust met snorkelbad, water playhouse, wildwaterbaan, reuzenglijbaan, buitenbad, bubbelbad, lagune bad en zoveel meer.. Ben jij klaar voor jouw vakantie bij Center Parcs Erperheide. Dan kan je onbeperkt genieten van Aqua Mundo – het zwembad van Erperheide.

Ontdek het zwembad van Center Parcs Erperheide

Wat mag je verwachten van Aqua Mundo Erperheide

Aqua Mundo is een begrip geworden. Als je over Aqua Mundo spreekt, dan weet iedereen dat je het over het zwembad van Center Parcs hebt. In Center Parcs Erperheide kan je dus ook genieten van zo’n prachtig zwembad. De waterratjes onder ons kunnen zich ten volle uitleven in het zwembad.

Dagje genieten bij Aqua Mundo Erperheide

Boek je je vakantie bij Center Parcs Erperheide dan kan je onbeperkt gebruik maken van het subtropisch zwembad. Maar ook wanneer je niet op vakantie gaat naar Erperheide, kan je een plonsje nemen in het zwembad, genieten van de bubbelbaden. De allerkleinsten kunnen lekker spetteren in het kinderbad.

Dagje Center Parcs Erperheide

Openingstijden Aqua Mundo Erperheide

De openingstijden van het zwembad kunnen verschillen per park en per periode. Bekijk daarom steeds de actuele openingstijden van Aqua Mundo op de website van Center Parcs.

Veelgestelde vragen over Aqua Mundo Erperheide

Kan je Aqua Mundo bezoeken zonder verblijf?

Ja, het is zeker mogelijk om naar Aqua Mundo te gaan zonder een verblijf te boeken. Je moet hiervoor een dagtickets aankopen.

Wat is de prijs voor Aqua Mundo?

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Bekijk snel de website van Center Parcs om de actuele prijs te zien.

Zijn er kluisjes in Aqua Mundo

Om je eigen kostbare spullen zoals smartphone, sleutels, portemonnee op te bergen, kan je gebruik maken van kluisjes