VakantieparkenTips

Aqua Mundo / zwembad van Center Parcs De Kempervennen

Eén van de vaste waarden in elk Center Parcs is het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo. Ook bij Center Parcs De Kempervennen is dat niet anders. Het park is uitgerust met Aqua racer, Aqua loop, bubbelbaden, golfslagbad, glijbanen, wildwaterbaan, buitenbad en zoveel meer.. Ben jij klaar voor jouw vakantie bij Center Parcs De Kempervennen. Dan kan je onbeperkt genieten van Aqua Mundo – het zwembad van De Kempervennen.

Ontdek het zwembad van Center Parcs De Kempervennen

Wat mag je verwachten van Aqua Mundo De Kempervennen

Aqua Mundo is een begrip geworden. Als je over Aqua Mundo spreekt, dan weet iedereen dat je het over het zwembad van Center Parcs hebt. In Center Parcs De Kempervennen kan je dus ook genieten van zo’n prachtig zwembad. De waterratjes onder ons kunnen zich ten volle uitleven in het zwembad.

Dagje genieten bij Aqua Mundo De Kempervennen

Boek je je vakantie bij Center Parcs De Kempervennen dan kan je onbeperkt gebruik maken van het subtropisch zwembad. Maar ook wanneer je niet op vakantie gaat naar De Kempervennen, kan je een plonsje nemen in het zwembad, genieten van de bubbelbaden. De allerkleinsten kunnen lekker spetteren in het kinderbad.

Dagje Center Parcs De Kempervennen

Openingstijden Aqua Mundo De Kempervennen

De openingstijden van het zwembad kunnen verschillen per park en per periode. Bekijk daarom steeds de actuele openingstijden van Aqua Mundo op de website van Center Parcs.

Veelgestelde vragen over Aqua Mundo De Kempervennen

Kan je Aqua Mundo bezoeken zonder verblijf?

Ja, het is zeker mogelijk om naar Aqua Mundo te gaan zonder een verblijf te boeken. Je moet hiervoor een dagtickets aankopen.

Wat is de prijs voor Aqua Mundo?

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Bekijk snel de website van Center Parcs om de actuele prijs te zien.

Zijn er kluisjes in Aqua Mundo

Om je eigen kostbare spullen zoals smartphone, sleutels, portemonnee op te bergen, kan je gebruik maken van kluisjes